OvalPoint

Tehdään yhdessä keräilystä helpompaa
  Login  
7/20/2024 7:53 PM

Lisäpalvelut
9/13/2011 9:25:0 admin

OvalPoint palveluun on tallennettu myös hintatietoja palvelussa kuvatuille kohteille. Nämä hinnat ja koko OvalPoint -palvelu ovat nyt vuositilaajien käytössä ja vapaasti nähtävissä pientä vuosimaksua vastaan.

Ovalpointin listaamat hinnat ovat pääosin huutokauppojen tuloshintoja, myymättömien kohteiden pohjahintoja ja joskus myös pelkkiä pohjahintatietoja, jos tuloshinnat eivät ole olleet käytettävissämme. Hintatiedot eivät sisällä huutokauppakohtaisesti vaihtelevaa huutorahaosuutta, joka normaalisti on 10-25 % ja sen vaikutus on käyttäjän hyvä ottaa aina lisäksi huomioon.

Vuosimaksun suuruus on 40 euroa, Filatelistiliiton jäsenille 22 euroa (sisältää arvonlisäveron 24 %). Vuosimaksu on aina kalenterivuosikohtainen ja sen suuruus päätetään aina hyvissä ajoin ennen vuodenvaihdetta. Vuosimaksun suorittaminen ei sido käyttäjää mitenkään tulevien vuosien osalta. Vuosimaksulla katetaan palvelun teknisiä palvelin- ja ylläpitokustannuksia.

Saat lisätietoja ja myös käyttöoikeuden tilaaminen vuodelle 2019 (2018 loppu mukana) onnistuu helpoiten sähköpostilla osoitteesta
esa.karkas(at)ovalpoint.com.